Zuid Afrika - Golf

Voor golfers, ongeacht hun handicap, is Zuid-Afrika de perfecte bestemming met het ideale klimaat onder de stralende Afrikaanse zon. Voor golfers die de uitdaging van een baan aan de kust ambiëren, zijn er keuzes te over. Voor golf op grote hoogte, waar de bal veel verder vliegt, zijn de mogelijkheden eveneens talrijk. Maar misschien wilt u met zicht op het wild spelen!!

De bekendste golfcourses in Zuid Afrika zijn te Sun City Gary Player baan ;in het Kruger Park: Leopard Creek en in de Western Cape (Arabella en Pearl Valley). Langs de Garden Route vindt men in George het beroemde Fancourt Hotel met twee privé-courses en The Links, waar de Presidents Cup is gehouden. En niet ver daarvandaan de ongeëvenaarde, veeleisende en prachtige banen van Simola en Pinnacle Point.

Zuid-Afrika heeft een aantal uitstekende proffesionele golfers voortgebracht, waaronder mayor champions Gary Player, Bobby Locke, Ernie Els en Retief Goosen; en, meer recent, Louis Oosthuizen, British Open 2010 en Charl Schwartzel. Wie op onze golfcourses heeft gespeeld, begrijpt hoe dat komt.

Plan nu uw golfsafari. Wij zijn zelf fervente golfers en wij hebben op alle topbanen in het land gespeeld! Neem contact met ons op dan kunnen wij u een passende reis voorstellen rekening houdend met uw beschikbare tijd en uw budget.


fancourt-the-links1
The Links Fancourt