Zuid Afrika - Safari

Zuid Afrika telt op het ogenblik 21 nationale parken, waaronder parken met savannah, parken met bos en grasland; droge semi-woestijnen, kustparken en parken waar bloemen de meeste aandacht vragen.

Ook al is het grote Afrikaanse wild in veel parken aanwezig, er zijn ook parken waar de nadruk ligt op bijzondere water-ecosystemen, cultuur of flora.

"Big 5" safaris's zijn verplichte kost voor iedereen die gefascineerd is door groot wild. Tot de big 5 worden buffel, olifant, leeuw, luipaard en neushoorn gerekend. Wij willen daar graag een zesde aan toevoegen: de walvis.

En wat een voorrecht om deze dieren te kunnen fotograferen in hun natuurlijke omgeving!

Voor de belangrijkste natuurreservaten kunt u een keuze maken uit de volgende regio's:

Limpopo en de Waterberg: in het noorden van het land en grenzend aan het Kruger Park.

Kruger National Park: Het wereldberoemde Kruger National Park, één van de beste parken in Afrika, biedt met meer dan 2 miljoen hectare een ongeëvenaarde ervaring. In de afgelopen 20 jaar zijn bijna alle omheiningen weggehaald tussen privé parken en Kruger National Park, waardoor het wild zonder belemmeringen overal heen kan trekken.

Madikwe National Park ligt op drie en een half uur per auto van Johannesburg. "En route" is het bekende Sun City Resort en Pilanesberg... een aardige tussenstop. Geen malaria.

Kwa Zulu. Hier zijn verschillende nationale parken en privé reservaten.

The Eastern Cape Parks, waaronder Addo Elephant Park en verschillende uitstekende privéparken in verschillende prijscategorieën die wij aanraden als u de Garden Route en het Zuiden van het land en Kaapstad bezoekt. Geen malaria

Of u verwend wilt worden tijdens een luxueuse reis naar één van de lodges in Zuid-Afrika's wildparken of bijkomen tijdens een meditatief verblijf in de bush, wij zetten alles op alles om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.