Zuid Afrika - Reizen op Maat

Zuid-Afrika bestaat uit een bonte mengeling van verschillende volksstammen, Europese kolonisten en mensen uit India en Aziƫ.
The African Masters is gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen van korte of langere duur: safari's, autoverhuur, hotels, kampeerarrangementen en verblijven in lodges in de verschillende natuurparken.

De aantrekkelijkheid van een Zuid-Afrikaanse safarivakantie komt door de variatie van mogelijkheden: van eersteklas wildreservaten waaronder het Kruger National Park, prachtige berglandschappen, schone, verlaten stranden, moderne steden, charmante kustplaatsen langs de Garden Route; de Oostkust, Kwa Zululand en historische monumenten uit de Boerenoorlog. En laten we vooral Kaapstad en de wijnlanden niet vergeten.

Het scala aan activiteiten in Zuid-Afrika is zeer uitgebreid en in aanvulling op de gebruikelijke safari-activiteiten, is er 'whale watching', white water rafting, golf (op een aantal van de meest pittoresque en uitdagende golfbanen ter wereld), forel- en diepzee-vissen, scuba diving; kooi duiken met de Great White Shark, wijnproeverijen, culturele township-tours en bezoeken aan oorlogsvelden.

We kunnen in nauw overleg een combinatie van bestemmingen en activiteiten uitzoeken voor een op maat gemaakte, onovertroffen reis. De uitstekende wegen en het aangename klimaat zorgen er voor dat Zuid-Afrika en de wildparken op elk moment kunnen worden bezocht.